Anmälan till SSDF:s förbundsmöte 2024

Välkommen, här anmäler du dig till Svenska Sportdykarförbundets förbundsmöte 27-28/4 2024

Förbundsmötet hålls på Quality Hotel Winn i Haninge. Du kan delta på plats i Haninge eller digitalt på distans. Observera att även digitalt deltagande ska anmälas i det här formuläret. Den beslutsfattande delen av förbundsmötet (hela söndagen) genomförs i mötesverktyget Easy Meet. Du kommer att få ett separat mail med inloggningsuppgifter till Easy Meet.  

Förbundsmötet genomförs under två dagar, med start lördag 27/4 kl. 9.00, ankomst är möjlig från fredag kväll (observera att ingen middag är bokad eller ingår för fredag kväll).

På lördagsförmiddagenkl. 9.00-12.00, är du välkommen till SSDF-torget utanför möteslokalen. Där kan du registrera ditt deltagande på förbundsmötet, mingla med representanter från kommittéer, styrelse och kansli, samt titta på bildutställningar och presentationer från olika verksamhetsgrenar. 

Kl. 13.00-18.00 genomför vi förmötet där bland annat verksamhetsberättelser, årsredovisningar, ekonomiska rapporter, projekt och kommittéernas arbete presenteras. Det är också under förmötet som handlingarna gås igenom och vi öppnar upp för diskussion kring frågor, motioner och prepositioner. 

Observera att alla diskussioner samt beredning av tilläggsförslag sker under lördagen, det kommer inte ges utrymme för diskussioner under söndagen. 

På lördagskvällen, kl. 19.00-22.00 bjuds vi på middag och underhållning.

Det officiella årsmötet med röstlängd öppnas och genomförs på söndagen, kl. 9.00-16.00. 

Förbundet bekostar del i dubbelrum för ombud. Vid val av enkelrum bekostar du själv enkelrumstillägg; 795 kr för två nätter eller 398 kr för en natt. 

OBS! Du som är ombud ska också fylla i och skicka in en ombudsfullmakt. Blankett för ombudsfullmakt, röstlängd och mer information hittar du på SSDF:s hemsida. Där finns också information och instruktion för reseersättning. 

Här hittar du all information om förbundsmötet 2024:

https://www.ssdf.se/om-forbundet/forbundsmote-2024

 


Anmälningstiden har gått ut